pehea e hoʻohui ai i ke kaulahao roller ma soildworks

ʻO ka hoʻolālā ʻana i nā ʻōnaehana mechanical e pili pinepine i ka hoʻohui ʻana o nā mea he nui e hōʻoia i ka hana maʻalahi.ʻO nā kaulahao Roller kekahi mea i hoʻohana nui ʻia i nā ʻōnaehana hoʻoili mana.Ma kēia blog, e alakaʻi mākou iā ʻoe ma ke kaʻina hana o ka hoʻohui ʻana i kahi kaulahao roller i SolidWorks, kahi polokalamu CAD ikaika i hoʻohana nui ʻia i ka ʻoihana.

KaʻAnuʻu Hana 1: E hana i kahi hui hou
E hoʻomaka i SolidWorks a hana i kahi palapala hui hou.ʻAe nā faila hui iā ʻoe e hoʻohui i nā ʻāpana pākahi e hana i nā ʻōnaehana mechanical piha.

KaʻAnuʻu Hana 2: Koho Roller Chain Components
Me ka wehe ʻana o ka faila hui, e hoʻokele i ka ʻaoʻao Design Library a hoʻonui i ka waihona Toolbox.Ma loko o ka pahu hana e ʻike ai ʻoe i nā ʻāpana like ʻole i hui pū ʻia e ka hana.E ʻimi i ka waihona Power Transmission a koho i ka ʻāpana Roller Chain.

KaʻAnuʻu Hana 3: E kau i ka Roller Chain i loko o ka Hale Ahaolelo
Me ka ʻāpana kaulahao wili i koho ʻia, kauo a hoʻokuʻu i loko o ka lumi hana hui.E ʻike ʻoe ua hōʻike ʻia kahi kaulahao wili e kekahi pūʻulu o nā loulou a me nā pine.

KaʻAnuʻu 4: E wehewehe i ka lōʻihi o ke kaulahao
No ka hoʻoholo ʻana i ka lōʻihi o ke kaulahao kūpono no kāu noi kikoʻī, e ana i ka mamao ma waena o nā sprockets a i ʻole nā ​​pulley kahi e wili ai ke kaulahao.Ke hoʻoholo ʻia ka lōʻihi i makemake ʻia, kaomi pololei ma ka hui kaulahao a koho iā Edit e komo i ka Roller Chain PropertyManager.

KaʻAnuʻu Hana 5: Hoʻoponopono i ka lōʻihi o ke kaulahao
Ma ka Roller Chain PropertyManager, e huli i ka palena Chain Length a hoʻokomo i ka waiwai i makemake ʻia.

KaʻAnuʻu Hana 6: E koho i ka Chain Configuration
Ma ka Roller Chain PropertyManager, hiki iā ʻoe ke koho i nā hoʻonohonoho like ʻole o nā kaulahao wili.Loaʻa kēia mau hoʻonohonoho i nā pitch like ʻole, nā anawaena roll a me nā mānoanoa pepa.E koho i ka hoʻonohonoho i kūpono i kāu noi.

'anuʻu 7: E wehewehe i ke ʻano a me ka nui o ke kaulahao
Ma ka PropertyManager like, hiki iā ʻoe ke kuhikuhi i ke ʻano kaulahao (e like me ANSI Standard a i ʻole British Standard) a me ka nui i makemake ʻia (e like me #40 a i ʻole #60).E hōʻoia e koho i ka nui kaulahao kūpono e pili ana i kāu mau koi papahana.

KaʻAnuʻu Hana 8: E hoʻopili i ka Neʻe Chain
No ka hoʻolikelike ʻana i ka neʻe ʻana o ke kaulahao wili, e hele i ka papa hana Assembly a kaomi i ka ʻaoʻao Motion Study.Mai laila mai, hiki iā ʻoe ke hana i nā kuhikuhi hoa a wehewehe i ka neʻe i makemake ʻia o nā sprockets a i ʻole nā ​​pulleys e hoʻokele i ke kaulahao.

KaʻAnuʻu Hana 9: Hoʻopiha i ka Roller Chain Design
No ka hōʻoia ʻana i kahi hoʻolālā hana piha, e nānā i nā ʻāpana āpau o ka hui e hōʻoia i ke kūpono kūpono, ka ʻae a me ka launa pū ʻana.E hana i nā hoʻololi kūpono e hoʻoponopono maikaʻi i ka hoʻolālā.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu maʻalahi, hiki iā ʻoe ke hoʻohui maʻalahi i ke kaulahao wili i kāu hoʻolālā ʻōnaehana mechanical me SolidWorks.Hoʻomaʻamaʻa kēia polokalamu CAD ikaika i ke kaʻina hana a hiki iā ʻoe ke hana i nā hiʻohiʻona pololei a pololei.Me ka hoʻohana ʻana i nā mana nui o SolidWorks, hiki i nā mea hoʻolālā a me nā mea ʻenekini ke hoʻopaʻa hope i kā lākou hoʻolālā kaulahao wili no ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka hana a me ka pono i nā noi hoʻoili mana.

kaulahao hoʻokiʻekiʻe kiʻekiʻe


Ka manawa hoʻouna: Iulai-15-2023